12 January 2013
VANDERBUYST (support Black-Bone)
(NL / BE) hardrock / metal

Channel Zero heeft de hele Europese tour gecancelled. Zij zullen niet spelen deze avond. Ticketprijzen gaan naar beneden met vijf euro. Reeds gekochte vvk-tickets krijgen op vertoon 2 munten bij de muntenbalie als compensatie. U kunt ook uw geld terugkrijgen via ticketmaster, zie onderaan dit bericht voor meer info.


Vandaag een dikke vette hardrock / metal dubbel in De Pul!!

Ons Nederlandse Vanderbuyst gaat knallen, samen met de helden van Black-Bone! Het wordt een avond om nooit te vergeten!

VANDERBUYST
Gesmeden in de ovens van Willem Verbuyst(ex-Powervice) in 2008 presenteren Verbuyst, Barry Van Esbroek en Jochem Jonkman Vanderbuyst, een powertrio die samen hun eigen unieke kijk op de 70’s en 80’s Hardrock, Classic Rock en de vroege New Wave sound vereren. Grasduinend door het geluid van grootheden als UFO, Rainbow, Thin Lizzy, Deep Purple, Van Halen en ZZ Top is de boodschap duidelijk: “For Hard ‘n Heavy, get some Vanderbuyst!”
Ze trapte af in 2008 met een self-titled 3-track album. De lof die ze kregen vanuit Belgie, Duitsland en geboorteland Nederland zorgde voor een debuut album in 2010, wederom getiteld: Vanderbuyst!

Maar Vanderbuyst draait natuurlijk niet alleen om hun prestatie’s op plaat, in 2010 speelde ze een indrukwekkende 50 shows die bekend kwamen te staan als de ‘’Dutch Hard Rock Assault’’. Hierna werden ze door de legendarische Britse heavy-metal band Saxon gevraagd met ze door Europa te touren vanaf Mei 2011.Vervolgens doet de band vele festival’s aan. Festival’s als Rock Hard Germany, Metal Camp Slovenia, Metal Magic Denmark, Zwarte Cross en vele meer.. Na dit drukke seizoen schroomde de mannen niet weer zo snel mogelijk in de studio te duiken voor hun 2e full-lenght ’’ In Dutch’’. Na deze release werden successen geboekt als support van o.a. Judast Priest en Thin Lizzy maar ook op festival’s als Paaspop, Speedfest en Hellfest waar ze het hoofdpodium opende. 7 December komt alweer de 3e plaat van Vanderbuyst uit: ”Flying Dutchmen” en in navolging van deze plaat gaat Vanderbuyst in 2013 op tour, en doen ze uiteraard ook De Pul aan.

support: BLACK-BONE
Hoewel Black-Bone al meer dan vijf  jaar bestaat (opgericht in 2007 door zanger/gitarist Steef, bassist Sven en drummer Jules - toen nog tieners van tussen de 12 en 15 jaar!) kwam vorig jaar mei pas de eerste volledige CD uit. Back To Mayhem is opgenomen in de RS29-studio van gevierd producer Oscar Holleman, die eerder werkte met onder meer After Forever, Diablo Blvd, Heideroosjes, Krezip en Within Temptation.
Het is niet alleen de jonge leeftijd waarmee het trio zich tot nu toe heeft onderscheiden van talloze andere collega-rockbands. Het is vooral de no nonsens-attitude en de gretigheid en urgentie om zijn explosieve en goudeerlijke No Bullshit Rock ’n Roll zo vaak mogelijk te kunnen spelen. Niet voor niets dat de band er inmiddels al meer dan 150 shows op heeft zitten…
Dankzij die indrukwekkende lijst van shows in clubs en festivals (o.a. Speedfest, FestyLand en support van grootheden als Deep Purple in Gelredome Arnhem en Chickenfoot in 013 Tilburg) groeide Black-Bone in vijf jaar tijd uit tot een indrukwekkende rockmachine. Hun muzikale invloed halen ze vooral bij oldschool rockbands zoals , AC/DC, Guns ‘N Roses, Airbourne, Motörhead.

 

RESTITUTIE AANVRAGEN BIJ EEN AFGELAST CONCERT.

Indien een evenement wordt afgelast of verschoven, dan kunt u, indien u de tickets via onze website heeft gekocht, een bericht sturen naar onze online klantenservice voor restitutie van de ticketprijs, exclusief service- en administratiekosten. Indien u de tickets bij ons Call Center of bij één van onze verkooppunten heeft gekocht, dan kunt u de tickets per post aan ons toesturen:

  • Ticketservice
  • T.a.v.: Klantenservice
  • Antwoordnummer 18430
  • 2501 WK DEN HAAG

Een postzegel/frankering is niet nodig.

Wij raden u aan om voor de zekerheid een kopie te maken van de originele tickets voor uw eigen administratie. Wij verzoeken u om een brief toe te voegen waarop uw klantnummmer, naam, adres en rekeningnummer zijn genoteerd. Wanneer wij de originele tickets hebben ontvangen zullen wij de restitutie zo spoedig mogelijk doen naar de aangegeven rekening.

ARTIST LINKS Website
Datum  12 January
Open  19:30   Start  20:00
Voorverkoop 
€ 15,00  (excl. servicekosten)
Avondkassa  € 20,00

Tips bij de buren

19-02-2017Anthrax - Tivoli - Utrecht

02-04-2017Neal Morse - 013 - Tilburg

12-05-2017Randy Hansen - Effenaar - Eindhoven

Nieuwsbrief

I Love My Ears

Thunderplugs Oordoppen