vr 22 mrt

100 jaar Pul & Plock

Fifty-Fifty!

Informatie

  • Datum vr 22 mrt 2019
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Locatie Impuls

Zowel De Pul in Uden als Soos Plock in Volkel bestaan ruim 50 jaar en zijn de enige twee overgebleven restanten van het roemrijke soosleven wat de gemeente Uden heeft gekend. De twee concertzalen zijn nog springlevend en organiseren op 22 maart een bijzondere avond: FIFTY FIFTY; Je koopt een kaartje voor een concert wat je beleeft in beide zalen, inclusief vervoer.

Hoe werkt het?
Plock heeft deze avond de band BOOST staan, en in De Pul speelt KongFoo. Je koopt een kaartje voor je startlocatie en daar begint je avond. Na die show wordt je met een speciale bus naar de volgende locatie gereden, daar zie je de tweede band en je sluit weer af met een afterparty in de zaal waar je begonnen bent. (Minority in Plock en DJ’s Conny & Blyde in De Pul). Een mini-popronde dus.

BOOST
Vijf ijzersterke muzikanten bij elkaar, stevige rock nummers, scheurende gitaren en één bonk energie; dat is Boost. Een rock tribute-act uit Brabant, die in Plock de pannen van het dak zal gaan spelen. 

KongFoo
Ontsproten aan de donkere, duistere krochten van het zuiden des lands. Uit noodzaak geboren, uit de driften van de huidige tijdsgeest. 'Jongens van de straat', die nog niet zo lang geleden zijn begonnen met deze band. Met een 'ons kent ons' mentaliteit. Spot on!

Kaarten zijn hieronder te reserveren en bij de twee locaties op de dag zelf af te halen voor 5 euro per kaart. De avond begint op beide locaties om 19.30u. (zaal open) en aanvang 20.30.