za 19 jun

All Points North & Meadows (NED)

Twee presentaties!

Informatie

  • Datum za 19 jun 2021
  • Open 18:30
  • Aanvang 19:00

In De Pul worden op dit moment zitconcerten georganiseerd voor maximaal vijftig bezoekers. Bezoekers hoeven vooraf GEEN (snel)test te doen en kunnen, met inachtneming van alle maatregelen van het RIVM, komen genieten van livemuziek in De Pul.

Op zaterdag 19 juni geniet je van twee bands, die beiden iets te presenteren hebben. De lokale helden All Points North presenteren hun nieuwe CD 'Bring Your Own Demise' en Daniël van der Weijde (Daniël Meadows) brengt zijn debuutplaat 'Modern Emotions’ uit. Eerder zou deze show plaatsvinden op 27 november en op 6 februari. Maar in verband met de geldende maatregelen kon deze show op deze twee data niet doorgaan.

All Points North 
All Points North is een alternatieve rock/metalband uit Uden en Nijmegen. Aardschok omschreef de muziek als: “een hybride mix van Deftones, Toolesque klaagzang, laag gestemde gitaren, een mooie spanningsopbouw en denderende drums...”.

Op 19 juni 2021 presenteren deze progrockers hun cd ‘Bring Your Own Demise’ in De Pul. Kom dat zien, want live weet de band als geen ander een strakke en indringende show neer te zetten!

Meadows
Meadows is een band gevormd door Silhouette gitarist Daniël van der Weijde a.k.a Daniël Meadows samen met bandleden uit o.a. Silhouette, Incidense & ex-Coppersky; Jurjen Bergsma, Peter Meijer, Rob van Nieuwenhuijzen & Jeffrey van Driest. Daniël bracht eerder met Silhouette twee albums en een live DVD uit (Beyond the Seventh Wave, The World is Flat & Staging the Seventh Wave) en heeft live gespeeld met Marillion en 30 Seconds To Mars. Na drie jaar schrijven ligt dan nu in 2020 zijn debuut LP ‘Modern Emotions’ klaar, met invloeden van Dream Theater, Haken, Muse & Porcupine Tree. ‘Modern Emotions’ gaat over durven dromen & fantaseren, nostalgie, elkaar durven accepteren, maar ook over de constante druk tot presteren in onze moderne maatschappij en de mentale invloed hiervan op onszelf. Om dit complete muzikale verhaal naar een nog hoger niveau te tillen heeft Daniël Ruud Jolie, van de Nederlandse symfonische-metalband Within Temptation, en Richard Henshall, van de Engelse progressieve-metal meesters Haken, aangehaald voor twee gastoptredens op het album.