za 11 nov

Altoooooh!

80's & 90's Alternative!

Informatie

  • Datum za 11 nov 2017
  • Open 21:00
  • Aanvang 21:00

Altoooooh! is weer terug met een gezonde injectie van 80’s/90’s alternatieve hits. Met dansvloerdwingende, brallerige, scheurende en piepende vlammers. En bovenal, met een bescheiden protest naar de ver-mainstreaming van zielloze (indie) muziek.

No, no, nono no, no, verwacht geen ‘No Limit’, ‘Wake me up before you go go’ of andere mainstream deuntjes, maar cult-klassiekers als ‘Killing in the name’, ‘Keep on rocking in the free world’ en ‘Firestarter’. In de grabbelbak vol verrassingen zitten onder andere REM, The Smiths, Rammstein, Pixies, Depeche Mode, dEUS, NIN, Happy Mondays, Blur en Red Hot Chili Peppers. Alternatief en toch herkenbaar. Soms snoeihard, weird, ruw en psychedelisch. Maar ook breekbaar of met een interessant verhaal.

Muzikale tegencultuur
Altoooooh! werd op 8 februari 2014 geboren en beleefde direct uitverkochte zalen in Arnhem. Deze avond is voor iedereen met belangstelling bij de muzikale tegencultuur. De jaren tachtig zijn een feest voor alternatieve bands en fans. Er is een sterke scene met undergroundlabels, – radiostations en -magazines. De komst van goedkope electronica biedt nieuwe mogelijkheden en er is veel ´foute´ popmuziek om je tegen af te zetten. Alle meubelstukken uit De Kobus / Zeeland kunnen deze avond hun hart ophalen. Dresscode? Come as you are.

Altoooooh! DJ’s
Deejays theleonking en –X-X-X- gaan als vanouds aan de platenbak met een eclectische mix van zowel catchy als dansvloerdwingende alternatieve hits. Soms op het randje, soms er overheen. 
Welk nummertje wil jij horen? Bedenk nu alvast welke nummers je dan wilt gaan horen en plaats ze alvast in ons Facebook-event!