vr 23 apr

Andy Fox (NED)

House/EDM

Informatie

  • Datum vr 23 apr 2021
  • Open 21:00
  • Aanvang 21:00

Andy Fox is geen onbekende in De Pul. Met zijn band The 101’s stond hij tussen 2006 en 2017 verschillende keren op het podium van De Pul. Maar met het stoppen van The 101’s, met een afscheidsshow in De Pul, heeft Andy van de Vossenberg ook vaarwel gezegd tegen het optreden met rock/punk bands.

Als DJ en producer mixt hij nu house, EDM, pop, soul, Funk en jazz in een eigen mix. Energiek, zoals je hem kent van zijn rockshows. De show in De Pul is een nieuw begin op de plek waar het een ander avontuur eindigde. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je meenemen door Andy Fox. De show is gratis te bezoeken! 

Support: DJ Toney M
Toney M zal Andy de 23e bijstaan met zijn Disco Deuntjes. Deze slowcooking disco DJ laat je in alle rust genieten van de beste discoplaten. Hij serveert ze het liefst op een goed gevuld terras, onder het genot van een lekker koud drankje! Met een mix van discoknallers en verborgen pareltjes uit de 80’s, afgetopt met de juiste portie house, pakt hij je bij de discoballen en laat niet meer los. 

Over Impuls
Impuls is het talentontwikkelingstraject van De Pul Uden. Met een extra zaal en ondersteuning vanuit het team van De Pul wordt een impuls gegeven aan lokaal talent, zodat zij kunnen floreren in en buiten De Pul