zo 12 sep

Anıl Dural

Samen met UlaÅŸ Temel

Informatie

  • Datum zo 12 sep 2021
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:00

Anıl Dural is een Eindhovense gitarist en zanger met Udense/Turkse roots. Tijdens zijn show in De Pul speelt hij zowel Engelse en Turkse covers evenals eigen werk in het Turks.
De afgelopen jaren speelde Anıl in veel verschillende opstellingen en ook solo. In De Pul kun je muziek verwachten waarin sporen verwerkt zitten van zijn liefde voor zowel Turks- als Engelstalige muziek. Covers krijgen een akoestische draai en eigen nummers zijn initieel geïnspireerd door Kaan Tangöze.

Anıl Dural staat niet alleen op het podium. Voorafgaand aan zijn show staat UlaÅŸ Temel op het podium. Geboren en getogen in Tiel en woont als import Brabander sinds 2013 in Eindhoven. UlaÅŸ begint op de (Turkse) saz aan zijn muzikale reis en pas op latere leeftijd maakt hij zich ook de gitaar eigen. Sindsdien speelt hij een breed repertoire en raakt geïnspireerd van Turkse volksmuzikanten en troubadours. Van NeÅŸet ErtaÅŸ tot Stevie Wonder en van Turks Psychedelic tot aan John Coltrane. In zijn eigen werk blijven de Turkse melodieën en motiefjes duidelijk herkenbaar.


De entree is gratis!