za 09 okt

Argus & Kristoffer Gildenlöw

Prog van dichtbij en ver weg

Informatie

  • Datum za 09 okt 2021
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Ticketprijs €14
    incl. 1.50 servicekosten
  • Avondkassa €14

De regionale formatie Argus brengt op 9 oktober in De Pul een nieuwe release uit. Deze vijfkoppige band vindt zijn oorsprong in 2008, toen gitaristen Wim Wassenberg en Ton van Extel besloten een band te beginnen. Dat begon met muziek van Wishbone Ash, maar met Frans Nooijen, Ed de Groot en sven de Waal aan boord kwam Argus tot een eigen geluid: myserieus en gebruikmakend van de Theremin. Eind 2020 is er nieuw werk uitgekomen. Mooi sferische soundscapes met melodieus gitaar werk, Hammond escapades en mini Moog solo’s wisselen elkaar af onder een solide basis van drums en bas. Ook de Theremin speelt hier weer een mooie rol

Naast Argus zal ook Kristoffer Gildenlöw deze avond op het podium van De Pul staan. De carriere van deze Zweedse muzikant nam een vlucht na zijn debuutalbum RUST in 2012. 'Fragiel, duister, melangolisch en rustgevend, is wat zijn werk karakteriseert. Kristoffer werkte zes jaar aan zijn debuut en kwam onlangs met nieuw werk: het album 'Let Me Be A Ghost'. Zijn donkerste muzikale reis ooit, waarvan Kristoffer in De Pul meer zal laten horen. Gildenlöw kijkt er ongelooflijk naar uit om zijn nieuwe muziek nu ook live te gaan spelen. 

Voor deze show heb je naast een toegangsbewijs ook een coronatoegangsbewijs nodig bij de entree. Wil je hier meer over weten? Klik dan op onderstaande knop:
Meer info over het Coronatoegangsbewijs