za 16 dec

Bad to The Bone + Seven Thirty (NL)

Seven Thirty

Informatie

  • Datum za 16 dec 2017
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:00

Bad to the bone is back on track en komt op zaterdag 16 december naar De Pul voor een zinderende liveshow. De band heeft een reputatie als een van de meest opwindende Nederlandse rock 'n roll groepen en dat voordat ze nog maar een plaat gemaakt hadden. Na een stilte van 13 jaar is de band nu terug. Met een nieuw album (Thirteen) zijn ze helemaal klaar om de podia te bestormen om zwetende, dampende zalen achter te laten. 

Na het zeer succesvolle debuut volgt het wederom door Mike Vernon geproduceerde:  Whirlwind On Fire, waarop ditmaal Kinks-toetsenist Ian Gibbons te gast is. Op deze plaat zijn de r&b-invloeden iets teruggedrongen, ten gunste van vlijmscherpe Rock ‘n’Roll. Niet lang daarna komt de groep tot de conclusie dat ze in Nederland haar plafond bereikt heeft en start een uitgebreide afscheidstournee met als hoogtepunt een allerlaatste optreden  in Paradiso.

SUPPORT: Seven Thirty
Seven Thirty is de band die bestaat uit ex-leden van The Breeze; Hein van Kastel en Nick Helmond die samen met ex-Wicked Mystic bassist Twan Jacobs een pracht van een CD gemaakt hebben en die in een zeer korte tijd al een geweldige reputatie hebben opgebouwd. Simpelgezegd: Heavy Rock zoals het hoort

bad to the bone