zo 24 sep

Barrel of Fun

& Trents

Informatie

  • Datum zo 24 sep 2017
  • Open 13:30
  • Aanvang 14:00

Barrel of Fun en Trents staan zondag 24 september in De Pul om met hun afwisselende popmuziek geld op te halen voor kinderspeeltuin De Wiebert. De band speelt voornamelijk covers van bekende popmuziek, overgoten met een eigen sausje, vanaf de jaren ‘’60 tot op heden. Denk hierbij aan nummers van C.C.R. , C.S.N.Y. en The Eagles t/m  J.J. Cale, Tina Turner en Ilse de Lange. Ook Nederlandstalige-  en Brabantse liedjes  en Indorock staan op het repertoire. Daarnaast brengen we ook enkele eigen nummers.                                                                  

Kortom; een breed pallet, waar iedereen aan zijn of haar trekken komt. De opbrengst gaat naar De Wiebert. Speeltuin De Wiebert in Uden is opgericht in 1965 en is als groenste buurtspeeltuin in Uden enorm in trek bij de jeugd. Om ervoor te zorgen dat bij De Wiebert zowel gehandicapte als niet-gehandicapte kinderen samen kunnen spelen, is er geld nodig om de speelapparaten handicap vriendelijk te maken.

Barrel of Fun zal samen met de vrijwillige medewerking van de Osse band Trents en D.J. Rosa (12 jaar-kinderdisco) zorgen voor een mooi feestje. Voor elk kind is er een verrassing. De totale opbrengst wordt besteed aan het project  van speeltuin De Wiebert. De entree bedraagt 3 euro en daar zit een leuke kinderverrassing bij inbegrepen. Het feest begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur.

De voorverkoopprijs, zoals weergegeven op deze pagina, is zonder verborgen servicekosten. Tickets worden ook verkocht in De Pul tijdens openstellingen. Daarbij hanteren we het vaste bedrag van 50 eurocent voor servicekosten. Het kan dus zijn dat de servicekosten online hoger zijn, dan wanneer je in de weken voorafgaand aan het optreden je kaartje koopt in De Pul.