zo 22 sep

Benefiet Ruben van de Laar

T.b.v Ruben van de Laar

Informatie

  • Datum zo 22 sep 2019
  • Open 13:00

Ruben van de Laar is een positieve jongen van 19 jaar, die volledig leefde voor zijn sport motorcross. Op een woensdag in september ging het helemaal fout. Door een ongelukkige val tijdens de training heeft hij een dwarslaesie vanaf zijn borstkas. 

Helaas zijn er niet alleen lichamelijke- maar ook financiële zijn er de nodige tegenslagen in het leven van Ruben van de Laar. Om Ruben een eigen aangepaste woning te geven waar hij op den duur zelfstandig kan wonen en waar hij de juiste zorg kan krijgen. De mogelijkheid is er om naast de ouderlijke woning een aangepaste woning te bouwen. Een ommogelijke opgave voor zijn familie om dit alleen mogelijk te maken en daarom wordt er op zondag 22 september een benefietmiddag georganiseerd. Rechtsstreeks doneren kan ook. 

Samen met de bezoekers willen de organisatoren van deze middag Ruben een kans geven om zelfstandig naast zijn ouders te komen wonen en zo weer toe kan werken naar een mooie toekomst. 

Muziek: Get Around
Tijdens de middag zal de band Get Around en Liquid Air optreden in De Pul. En zorgen voor een middag vol Nederlandstalige meezingers, rock 'n roll, blues en eigen nummers. Get Around gitarist Piërre en Liquid Air zanger Wilko zijn collega's van de moeder van Wilco en wekzaam bij BrabantZorg Sint Jan en zij ondersteunen deze middag met alle liefde. 

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van de Sint Jan aan de Kerkstraat 8 in Uden.