zo 26 mei

Bier, Bands & Bitterballen

Met Stef v/d Heuvel, Jasmijn & Angie Flare

Informatie

  • Datum zo 26 mei 2019
  • Open 14:30
  • Locatie Impuls

Zondag is het weer tijd voor Bands, Bier & Bitterballen, ons nieuwe talentontwikkelingsproject. Op zondagmiddag kun je gratis naar binnen wandelen bij De Pul om te genieten van nieuw talent uit de regio. Deze tweede editie staan Angie Flare, Stef van den Heuvel en Jasmijn op het podium.
 
Stef van den Heuvel
Stef van den Heuvel uit Veghel is inmiddels 16 jaar, maar wist op zijn dertiende al harten van over de hele wereld te veroveren met zijn covers op internet. Binnen no-time wist hij veel volgers te verzamelen op Instagram en YouTube, waar zijn versies van muziek van Beyoncé, Justin Bieber en Ed Sheeran meer dan 10.000 keer werden bekeken.
 
Sinds kort schrijft Stef zijn eigen muziek. Hij zit momenteel in de vijfde klas van het gymnasium Bernrode en wil na zijn middelbare school dolgraag verder in de muziek.
 
Angie Flare
De 26-jarige singer-songwriter Angie Flare (Inge van Asseldonk) uit Gemert zingt al haar hele leven. Van musical tot pop en van klassiek tot rock. Momenteel is ze bezig met het ontdekken van haar eigen sound en schrijft ze haar eigen liedjes, die ze graag met het publiek deelt tijdens Bands, Bier & Bitterballen
 
Met haar kleine lengte en afkomst laat Angie ons zien dat ‘great things come in small packages’. Ongeacht je leeftijd, omstandigheden, groot of klein, iedereen is in staat ‘groots’ te zijn, al is het op een ‘kleine’ manier. Want de mooiste dingen komen altijd uit onverwachte hoeken, op onverwachte momenten en in onverwachte vormen.
Met deze boodschap schrijft Angie aanstekelijke pop liedjes die je vleugels geven.
 
Jasmijn
Ook de 19-jarige Jasmijn geniet van optreden. De muzikant uit Sint-Hubert stuurt synthesizers, bas en drums aan, die haar stemgeluid moeten begeleiden. Op die manier geeft ze écht een eigen draai aan de nummers die ze live zal brengen. Een unieke sound met catchy songteksten.