za 08 dec

Black Bottle Riot (NED)

Support: Bail

Informatie

  • Datum za 08 dec 2018
  • Open 20:30
  • Aanvang 21:00
  • Locatie Impuls
  • Ticketprijs 8,50
    incl. € 1 servicekosten
  • Avondkassa €10

De heren van Black Bottle Riot komen uit Nijmegen, waar de avonden lang en zwoel zijn en waar mannen met baarden 's avonds rondom een nasmeulende barbecue de gitaren pakken. Dit ritueel begon bij de heren in 2008 maar nu, ruim 10 jaar later, zijn ze nog steeds niet te stoppen. Met hun vierde, gloednieuwe album op zak genaamd "Fire" trekken ze naar de Pul om daar hun onvervalste, vlammende, southernrock sound ten gehore te brengen. Verwacht een no-nonsense rock 'n roll show met teksten over de geneugten van het leven en een sound die klinkt als Lynyrd Skynyrd, The Cult en Thin Lizzy rondom een kampvuur!

Support: Bail
Sinds de oprichting in 2007 heeft Bail een indrukwekkende geschiedenis en ervaring opgebouwd. Bail, enkel bestaande uit ervaren en enthousiaste artiesten, deelde al vele malen met internationale blues giganten het podium o.a. Ryan Mc Garvey USA, met legendarische bassist Carmine Rojas (David Bowie, Tina Turner, Eric Clapton, Rod Stewart, Joe Bonamassa, Mick Jagger en....) Devon Allman USA, Doyle Bramhall II USA, King King SCO, Carvin Jones USA, Popa Chubby USA, Jan Akkerman NL, Triggerfinger BE en nog vele andere....

Bail speelt bluesrock welke op smaak wordt gebracht met stevige riffs en kleurrijke melodieën. Een hele mooie mix van het fijnste soort.  Muzikaliteit staat bij Bail dan ook hoog in het vaandel en haalt inspiratie uit de beste bluesmuziek. Met eigen werk en enkele covers zal Bail zeker in de smaak vallen bij iedere liefhebber van bluesrock.