zo 27 jun

Black Djangos EP release

Udense release!

Informatie

  • Datum zo 27 jun 2021
  • Open 17:45
  • Aanvang 20:00

In De Pul worden op dit moment zitconcerten georganiseerd voor maximaal vijftig bezoekers. Bezoekers hoeven vooraf GEEN (snel)test te doen en kunnen, met inachtneming van alle maatregelen van het RIVM, komen genieten van livemuziek in De Pul.

Black Djangos (NL/D) is een psychedelische surf rock band, die inmiddels al heel wat publiek overtuigd heeft, sinds het ontstaan rond 2019. Inspiratie halen ze uit muziek van the Fuzztones, Dick Dale, the Surfaris en the Cramps. Muziek met een sinister randje.

Wat je van de nieuwe EP kunt verwachten? Spookachtige geluidscollages en bezwerende vocalen, geïnspireerd door horror comics en roadmovies en voeren het publiek mee op een sonic revival met veel reverb en twang. De Tarantino’s van de surfrock met hun eigen eclectische sound. Zoals alle concerten in De Pul op dit moment, is de show van Black Djangos een seated concert. Eerder zou deze show plaatsvinden op 15 december, maar door de lockdown hebben we deze show moeten verplaatsen. 

Support: The Astoria
The Astoria is een nieuwe band uit Eindhoven. Met één been in de late sixties en de andere in de vroege jaren zeventig, maken ze hun eigen hits, geïnspireerd door the Stooges, MC5, the Sonics, the Who en de Rolling Stones. Dat wordt een te gekke start van deze avond!

Samen naar het Nederlands Elftal kijken
Zondagavond om 18.00 uur speelt Nederland de 1/8 finale van het EK voetbal. Het tijdschema voor deze release is hierop aangepast. De deuren van De Pul gaan om 17.45 uur open, zodat jij om 18.00 uur klaar kunt zitten voor ons scherm om de wedstrijd te kijken. Om 20.00 uur, na de wedstrijd, start The Astoria met spelen. Het scherm met voetbal hangt in een andere ruimte dan waar het concert zal plaatsvinden. 

Eerder zou deze show plaatsvinden in januari en mei, maar door de lockdown was het niet mogelijk om de release destijds te organiseren.