za 30 dec

Black Pearl & Best of Foo & Philo

De beste tributes aan het einde van het jaar

Informatie

  • Datum za 30 dec 2017
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:30

Traditiegetrouw het jaar goed uitgaan met de lekkerste muziek; zo doen we dat bij De Pul. Voor velen is het geen verrassing meer dat deze bands er een topavond van maken aan het einde van december, maar voor wie het nog niet eerder heeft meegemaakt:

Best of Foo en Black Pearl spelen de beste nummers van Pearl Jam en de Foo Fighters. Dit jaar wordt Philo aan het lijstje toegevoegd met de beste Thin Lizzy muziek.

Best of Foo
VPRO’s 3voor12 heeft het goed gezien: het coveren van de Foo Fighters lijkt op het eerste gezicht een onmogelijke taak. Maar na een dampende avond concludeert het alom gewaardeerde platform voor alternatieve popmuziek: “Best of Foo beschikt wel degelijk over de muzikale power die de ‘Foo’s’ ook uitstralen.”

Best of Foo telt vijf muzikanten die hun sporen verdiend hebben in het professionele circuit. De band combineert pure power met meer ingetogen momenten en schakelt daarmee moeiteloos tussen de stijlen die Foo Fighters zo kenmerken Het publiek roemt de ‘strakke sound’ van Best of Foo, “die zichtbaar plezier heeft en als een eenheid zijn setlist afwerkt. Even weet je weer over wat voor ongelofelijk hitbestand de band beschikt.” Best of Foo levert het, zonder poppenkast en ‘as close as you can get’.

Black Pearl
Black Pearl is de beste Pearl Jam tribute uit de regio. Ze zijn geen look alikes maar des te meer sound alikes. Op hun eigenzinnige manier weten deze vijf Brabanders Pearl Jamgoed te benaderen en op het podium zetten ze een overtuigende show neer. Nummers als; Alive, Black en Jeremy, maar ook Betterman, Corduroy en State of love and trust... Stuk voor stuk rockklassiekers die allen voorbij zullen komen.

Philo
Philo is nieuw op deze avond en is zelf ook nog niet zolang bezig. Als de ultieme Thin Lizzy tribute band hebben ze een breed repertoire; een echte toevoeging op de avond. 

Dit optreden is onderdeel van onze Tribute Christmas-actie. Waarbij je drie avonden met tributebands kunt bezoeken in De Pul voor slechts 50 euro. Klik hier voor meer informatie.