za 05 feb

Black Sword & Sliver

GEANNULEERD

Informatie

  • Datum za 05 feb 2022
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:00

===vanwege een covid besmetting onder bandleden van Black Swords zijn we helaas genoodzaakt dit concert te annuleren. We kijken komende week of we de show alsnog op een later moment kunnen inhalen===

Black Swords

Al een tijdje vormen de broers Bram en Loek Bijnen uit Bladel, Wytze Spierts uit Hapert en Senna Trompetter uit Hoogeloon samen de rockband “Black Swords”. Ze deden al mee aan verschillende bandwedstrijden, speelden mee in de regio finale van The Clash of the Coverbands en als klap op de vuurpijl stonden ze ook nog in de finale van Hollands Got Talent. Daar hebben ze dan ook hun even zo jonge zangeres Evy Heckmann (12) uit Melick gevonden. Ze speelden de nummers Smells like teen spirit van Nirvana in de voorronde, Thunderstruck van AC/DC in de halve finale en Paradise City van Guns ’n Roses in de finale.

Sliver
Zo'n 25 jaar na het einde van Nirvana begint er iets te borrelen in Eindhoven. Vier jonge mannen op het Rock City Institute met een gedeelde liefde voor de band kruipen samen een repetitieruimte in en vormen zo de band Sliver. Deze band, bestaande uit Stan Waals (gitaar, vocals), Senna Trompetter (gitaar), Bjorn Arndell (bass, backing vocals) en Bruno Raco (drums), staat op het punt om overal de tent af te breken. Deze energieke, jonge en oprechte Nirvana Tribute band wil je beslist zien!

Dit concert is gratis. Je hebt geen toegangsbewijs nodig, maar wel een coronatoegangsbewijs nodig. Wil je hier meer over weten? Klik dan op onderstaande knop:
Meer info over het Coronatoegangsbewijs