do 29 nov

Blaudzun (NED)

Support: Faradays

Informatie

  • Datum do 29 nov 2018
  • Aanvang 20:30
  • Ticketprijs 25,42
    incl. 2.92 servicekosten
  • Avondkassa 27,50

Na zijn succesalbum Promises of No Man’s Land (2014) begon Blaudzun (Johannes Sigmond) aan een bijzonder project: een albumtrilogie met de naam Jupiter. In april kwam zijn derde en laatste deel uit genaamd _UP_.

“Ik weet nu hoe het werkt om in korte tijd iets te maken en het snel uit te brengen. Maar ik geloof toch meer in de tijd nemen. De twijfel toelaten. Op _UP_ is elke noot die ik speel en elke melodielijn die ik zing gewogen. Vaak ervaar ik bij een schilderij, plaat of boek van een ander hoeveel tijd erin zit. Dan voel je de rijkdom tussen de regels door. Ik las dat Tommy Wieringa nadat hij een boek af had, tóch nog naar de Waddeneilanden ging om elk woord opnieuw te wegen. Zo ben ik met het nieuwe album ook te werk gegaan.”

In november staat Blaudzun met zijn sluitende, hoofdpaneel van zijn drieluik in De Pul.

Support: Faradays
Faradays is project van singer-songwriter Karindra Perrier. Met Faradays brengt ze dromerige, elektronische indiepopsongs met een donker randje, laat ze een nostalgische kant van haarzelf zien. Met een stem die doet denken aan Lana Del Rey kun je heerlijk wegdromen voorafgaand aan het optreden van Blaudzun.