za 22 dec

Blind Sight + The Royal (NED)

Comeback Tour

Informatie

  • Datum za 22 dec 2018
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Ticketprijs €10
    incl. 1.15 servicekosten
  • Avondkassa 12,50

Na een afwezigheid van 8 jaar is de Nederlandse metal band Blind Sight terug in de Nederlandse metalscene met hun langverwachte nieuwe album ‘March of the Clowns'!

Met hun in 2006 uitgebrachte debuut album ‘The Tenderstrike Salvation’ ging Blind Sight voor een vliegende start, met tours door Europa, het Verenigd Koninkrijk, en Aziê, vele clubshows in eigen land en grote optredens als voorprogramma voor heavy metal iconen Slayer, Mastodon, Trivium en Machine Head.

In 2010 werd het stil rond Blind Sight zodat bandleden zich konden focussen op projecten als From Earth, Dead Man's Curse, HDK en The Darkest Red. Nu, acht jaar later, is het vuur weer aangewakkerd. "We huurden een repetitie ruimte, gewoon om nog eens te jammen en bij te praten. We merkten dat er nog altijd een bepaalde chemie was en het smaakte voor iedereen naar meer", vertelt frontman Geert Kroes over het wederzien met zijn oude bandmaten. “Met het rekruteren van drummer Matthieu Boer (From Earth) en de toevoeging van mede-oprichter Auke Visser als derde gitarist, zijn we sterker dan ooit. We kunnen niet wachten om weer op de planken te staan." Goed nieuws dus voor de metalfan die weer eens slink wakker geschud wil worden!