za 04 apr

Blue Crime (NED)

Support: Lucy Kruger & Capcap... cap

Informatie

  • Datum za 04 apr 2020
  • Open 20:00
  • Aanvang 21:00
  • Locatie Impuls
  • Ticketprijs €10
    incl. € 1 servicekosten
  • Avondkassa 12,50

Alle evenementen in Nederland worden op last van de overheid afgelast tot 1 juni 2020. Dit betekent dat voor dit evenement wordt gezocht naar een nieuwe datum. Zodra wij voor deze show meer informatie hebben, delen wij dit met de tickethouders. 

Voor tussentijdse vragen kunnen tickethouders terecht op info@livepul.com


​_______________________________________________________________

Mistige, sluipende stiltes, brandschone pracht en explosies van feedback en noise die de sterrenhemel uiteen doen spatten: Blue Crime live zien is alsof je een kroniek van mythische proporties meemaakt. De cyclus van geboorte en wedergeboorte blijft een rode draad voor de Amsterdamse band, want ook in de nieuwe bezetting legt Blue Crime nadruk op spannende dynamiek en ongekende verbeeldingskracht.

Blue Crime is een vierkoppig gezelschap uit Amsterdam. Op het eerste oog allemaal vrouwen, maar wie goed kijkt ziet dat de langharige drummer verscholen achter alle dames toch echt een man is. De leden hebben allemaal hun strepen in de muziek al verdiend bij bands als Light Light, The New YX, Joep Pelt en Saelors.

Lucy Kruger (ZAF)
Lucy Kruger komt uit Kaapstad, Zuid-Afrika, maar verhuisde onlangs naar Berlijn. Psychedelische folk, die verwarmend en intimiderend te gelijk is. Blue Crime tourde in 2019 door Zuid-Afrika, maar de link tussen beide acts gaat verder dan dat. Kom het zelf live meemaken. 

Capcap... cap
De Eindhovenaren van Capcap… cap blenden post punk met trip hop en industrial in een diepe, donkere koffiekop. In uitgetekende compositites wordt je meegenomen in een audiovisuele trip, die de donkere synths en drums goed ondersteunen. Denk aan acts als Think Sonic Youth, The Soft Moon, the Sound en Savages. Dit moet je meemaken!