vr 18 mei

Fijnproeversweekend - Brother Dege (VS)

Ft. Tigre Blanco & Miss Kittykat

Informatie

  • Datum vr 18 mei 2018
  • Open 20:30
  • Aanvang 21:00
  • Ticketprijs 10,17
    incl. 1.17 servicekosten
  • Avondkassa €11

Drie avonden, zes acts, speciaal voor de échte muzikale fijnproevers. De Pul wil haar bezoekers met het Fijnproeversweekend trakteren op fantastische muziek: een weekend lang. Met acts uit binnen- en buitenland willen we de liefhebbers van muziek trakteren op iets bijzonders. Een soort festival, maar dan anders. 

Brother Dege (VS)
Brother Dege Legg is een van de best bewaarde geheimen van Louisiana. De Grammy-nominated muzikant, schrijver en artiest experimenteert sinds de 90's met gitaren en psyouthern roots muziek. De zelfbedachte blend van folk, har rock, country en post-punk zorgen voor bijzonder geheel, waarmee hij onder andere op de Django Unchained soundtrack terecht kwam. 

Tigre Blanco & Miss Kittykat
De Nederlandse groep Tigre Blanco maakt opzwepende ‘gypsy soul met een donkere twist’. Wie de recensies over deze band leest, weet dat ze niet in een hokje te stoppen zijn. Gypsy die verbindt, soul die je raakt en een donkere twist die je vast weet te houden. Tigre Blanco komt dichtbij, hoe ver weg ze ook staan. 

Met deze acts wordt op vrijdag de aftrap gegeven voor een weekend lang hoogwaardige muziek in De Pul. Op zaterdag staat Sheewawah, de nieuwe band van Jeroen Kant in De Pul en op zondag is The Mourning Glories aan de beurt. Via de ticketknop hierboven kun je kaartjes kopen voor de vrijdag show voor slechts 10.17 euro. Wil je een weekend lang naar alle concerten? Dan betaal je 22.50 euro en kun je hier (klik) je passepartout bestellen.