di 31 mrt

Baby Blue Unplugged

Er wordt gezocht naar een nieuwe datum voor deze show

Informatie

  • Datum di 31 mrt 2020
  • Open 10:00
  • Aanvang 10:30

Alle evenementen in Nederland worden op last van de overheid afgelast tot 1 juni 2020. Dit betekent dat voor dit evenement wordt gezocht naar een nieuwe datum. Zodra wij voor deze show meer informatie hebben, delen wij dit met de tickethouders. 

Voor tussentijdse vragen kunnen tickethouders terecht op info@livepul.com


​_______________________________________________________________

De jongens van Baby Blue nemen hun enthousiasme mee naar ieder optreden. Vanaf de eerste minuut wordt het publiek geboeid door het pakkende repertoire en staat de boel op z’n kop! Ongeacht het tijdstip. Ongeacht de locatie. Ongeacht het publiek. Keer op keer is het raak! Baby Blue heeft in een razend tempo het live-circuit veroverd: van grote feesttenten tot vele festivals zoals Zwarte Cross (Megatent), Paaspop (Mainstage), FestyLand (Mainstage), 7th Sunday en op Vierdaagsefeesten Nijmegen. Dinsdag 31 maart staat Baby Blue in De Pul met een muzikale ochtend voor de basisschooljeugd uit Uden en omstreken. 

De ochtend staat in het thema van de fonkelnieuwe show 'A Baby Blue Sleepover', waarbij Babyb Blue de grootse feesttenten en festivals inruilt voor intieme ruimtes en veel akoestische muziek.  Met een overdosis aan hits toveren ze iedere ruimte binnen no-time om tot de wildste pyjama party die je nog nooit hebt meegemaakt. Kussengevechten en dromen, van alles passeert de revue. De versterkers blijven tijdens de Unplugged Tour weliswaar uit, maar het feestje blijft hartstikke aan!