za 08 dec

Coldplace (UK)

Support: Twan Dirks & Friends (NED)

Informatie

  • Datum za 08 dec 2018
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:00
  • Ticketprijs 18,08
    incl. 2.08 servicekosten
  • Avondkassa €20

Je hebt coverbands, tributebands… én je hebt bands als Coldplace. Bands die niet alleen de songs van één beroemde pop- of rockgroep heel goed kunnen naspelen en zich in vol ornaat uitdossen als de welbekende muzikanten, maar bands die ook de juiste atmosfeer kunnen creëren, met de juiste instrumenten, visuals en uiteraard een beetje magie. 

Coldplace is opgericht in Grimsby, een vissersstadje aan de noordkust van Engeland ongeveer ter hoogte van onze Waddeneilanden. Ruim 600 optredens later is de groep uitgegroeid tot een internationale Coldplay-tributeband die overal ter wereld wordt uitgenodigd. In Nederland stonden ze reeds op Bospop, Paaspop en meerdere malen in De Pul. Eind 2018 komen ze terug naar Uden. 

De heren van Coldplace zijn, niet verrassend, zelf ook diehard Coldplay-fans en hebben genoeg concerten bijgewoond om te weten hoe het er daar aan toe gaat. Zelf zijn ze na ruim 600 optredens in binnen- en buitenland goed op elkaar ingespeeld en weten ze hoe ze zo dicht mogelijk bij de originele nummers en bijbehorende ambiance kunnen blijven. Van ‘Yellow’ tot ‘Sky Full Of Stars’, de heren van Coldplay zullen in De Pul de sterren van de hemel spelen!

Twan Dirks & Friends
De formatie ‘Twan Dirks & Friends’ zal tijdens de show van Coldplace in De Pul Uden het voorprogramma verzorgen. Deze band brengt rock en meezingers uit de Jaren zeventig, tachtig en negentig naar het podium. De jonge muzikanten studeren allemaal aan de academie voor Muziekeducatie op Fontys Hogeschool voor de Kunsten en weten dus wel hoe ze hun instrumenten moeten bedienen. De band heeft er zin in om voorafgaand aan het optreden van Coldplace een feestje te bouwen in De Pul.