za 18 sep

Crisix & Insanity Alert (ESP/AUT)

World Needs Mosh

Informatie

  • Datum za 18 sep 2021
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Ticketprijs €15
    incl. 1.50 servicekosten
  • Avondkassa €15

De Spaanse band Crisix komt samen met het Oostenrijkse Insanity Alert naar De Pul voor hun 'World Needs Mosh' tournee, waarmee zij heel Europa door touren. De Spaanse trashers van Crisix uit Barcelona vonden elkaar in 2008 en trekken sinds die tijd de hele wereld rond. De afgelopen twaalf jaar heeft de band vier albums uitgebracht, waarop deze Spaanse muzikanten klinken als Amerikaanse trashers uit de jaren tachtig. 

De Oostenrijkers van Insanity Alert staan bij op zaterdagavond de Spanjaarden bij met hun lawine van crossover-trash. Frontman Hevy Kevy, die naast Tirools en trash-bloed ook wat Rotterdams bloed door zijn aderen heeft stromen, trekt iedere zaal in binnen en buitenland mee. Insanity Alert en Crisix in De Pul staat garant voor een dikke Trash Metal avond. Koop nu je kaarten! 

Eerder zou dit een middagshow zijn op zondagmiddag, maar in verband met een veranderd tourschema door de aangescherpte maatregelen, is deze show verplaatst naar zaterdag. Tickethouders met een ticket voor de zondag kunnen met hun ticket gewoon naar deze show. Testen voor Toegang is niet nodig voor deze show! Je kunt gewoon met een ticket naar binnen. Wij zorgen dat de zaal wordt ingericht zodat jij optimaal, maar wel veilig en comfortabel kunt genieten van de show.