za 17 mrt

Damian Wilson & Adam Wakeman - Kruisherenkapel (UK)

In de Kruisherenkapel

Informatie

  • Datum za 17 mrt 2018
  • Open 19:30
  • Aanvang 19:30

Adam Wakeman en Damian Wilson staan samen in de Kruisherenkapel in Uden voor een bijzonder optreden op een bijzondere locatie. Na succesvolle optredens in 2016 en 2017 blijven Wilson en Wakeman op pad met hun akoestische tournee. Zanger en gitarist Wilson, wordt begeleid door zanger, pianist én gitarist Adam Wakeman. 

De twee rasmuzikanten uit het Verenigd Koninkrijk putten uit het repertoire dat ze allebei hebben opgebouwd, voordat ze elkaar troffen, maar ook van het album dat ze samen opnamen. 

Damian Wilson
Wilson kun je kennen van bands en projecten zoals Headspace, Threshold, Ayreon en Rick Wakeman's English Rock Ensemble. Als zanger en schrijver werkte hij mee aan meer dan zeventig(!) albums en heeft hij zijn sporen dus ruimschoots verdiend. Ook werkte hij met bijvoorbeeld Guy Fletcher, Maiden United, After Forever en Praying Mantis.

Adam Wakeman
Wakeman is het meest bekend als de toetsenist van Ozzy Osbourne en Black Sabbath. Ook was hij te horen op negen albums van zijn vader Rick Wakeman. Als geleerd klassiek pianist werkte Wakeman aan ongelooflijk veel albums mee, van klassiek tot rock. Ook bracht hij zelf vier soloalbums uit en tourde hij met Travis, Annie Lennox, Will Young, Slash, 10CC en nog veel meer over de hele wereld.