za 02 jun

Dance Clip Classics

Heerlijke disco en funk

Informatie

  • Datum za 02 jun 2018
  • Open 21:00
  • Aanvang 21:00

Op veler verzoek komt Dance Classics The Party zaterdag 2 juni weer naar De Pul in Uden. Met het oog op de naderende zomer zullen de video-dj’s Roland de Winter en John de Visser naast heerlijke disco- en funkmuziek ook volop zomerse hits van toen en nu draaien waarbij reggae natuurlijk niet zal ontbreken. De grote zaal van de Pul wordt wederom omgebouwd tot een sfeervolle discotheek met spiegelbollen, verlichte dansvloer, lasers, twee grote video-schermen en zijn de go-go girls en boys ook weer van de partij. 

De zaal gaat open om 21:00 uur en het duurt tot 02:00 uur. Entree in de voorverkoop is € 10,00 en aan de kassa € 12,50. Bekijk op www.dance-classics.nl de aftermovie van het laatste event.

Prachtige videoclips uit de tijd van TopPop, jaren 70 en 80, zullen de bezoekers meezuigen in de heerlijke tijd van toen en direct een sfeer van herkenning laten ervarenOok de lekkere dans-hits uit de jaren erna, met natuurlijke een zonnige inslag, zullen niet ontbreken. Tot in de late uurtjes, de zaal is open tot 2:30 uur, kun je helemaal uit je dak gaan of meezingen op hits van Earth, Wind & Fire tot Bruno Mars en van UB40 tot Luis Fonsi. Naast disco, funk en reggae zullen ook hits uit andere muziekstijlen te zien en te horen zijn als Hip Hop, Dance en Trance.

De tot discotheek omgebouwde evenementenhal van De Pul in Uden gaat open om 21 uur. Tickets á € 10,00 (voorverkoop) via deze site en Ticketmaster. Kaarten aan de kassa € 12,50. Voor info zie ook www.dance-classics.nlmet daarop sfeerimpressies van vorige Dance Classics party’s.