vr 05 nov

De Dijk (NED)

PUL XL in Markant Uden

Informatie

  • Datum vr 05 nov 2021
  • Open 19:00
  • Aanvang 20:30

Op dit moment is de show binnen de huidige maatregelen helemaal uitverkocht. Via de website van Markant houden we een wachtlijst bij voor wanneer er eventueel meer tickets verkocht mogen worden. Klik op de knop hieronder om jezelf aan te melden voor de gastenlijst:

Aanmelden wachtlijst

De Dijk komt terug naar Uden en toppen na hun jubileumshows in de Ziggo Dome af met een tour door Nederland. Al bijna veertig jaar is De Dijk een vaste waarde in het Nederlandse muzieklandschap. Sinds de oprichting van de band in 1981 zagen meer dan twintig albums het levenslicht met hits als 'Bloedend Hart', 'Als Ze Er Niet Is', 'Dansen Op De Vulkaan' en 'Mag Het Licht Uit'.

Tijdens de show op vrijdag 5 november zullen al deze hits de revue passeren evenals nieuwe muziek van het album Nu of Nou (oktober 2019), waar in frontman Huub van der Lubbe zingt over Hollands geluk. De kleine dingen, die hij koestert, nu het nog kan. Hij weet: het is nu, nu of nou. Dit is maar één keer.

Voor deze show heb je naast een toegangsbewijs ook een coronatoegangsbewijs nodig bij de entree. Wil je hier meer over weten? Klik dan op onderstaande knop:
Meer info over het Coronatoegangsbewijs