zo 15 dec

Debatcentrum De Grens

Stand van zaken Kunst & Cultuur

Informatie

  • Datum zo 15 dec 2019
  • Open 13:00
  • Aanvang 13:30

Debatcentrum de Grens organiseert aanstaande zondag een praatcafé over de stand van kunst en cultuur in Uden en omgeving. In gesprek met meerdere betrokkenen uit de culturele sector in Uden kunnen bezoeker in gesprek over de stand van zaken van kunst en cultuur in Uden. 

Tijdens deze middag gaan we met mensen uit de kunst- en cultuurwereld – zowel professionals als amateurs -, de politiek en het aanwezige publiek in gesprek over het belang van kunst & cultuur voor de bestaande gemeentes (Uden en Landerd) en de nieuwe Maashorstgemeente. Maar hoeveel voeling hebben deze organisaties nog met de veranderende wereld? Hoe relevant of interessant is cultuur en kunst nog voor Uden en hoe interessant is Uden voor makers?

Wat kunnen we verwachten van de nieuwe Maashorstgemeente? Worden de mogelijkheden uitgebreid omdat kunst & cultuur een bijdrage kunnen leveren aan het creëren van verbinding tussen de zes kernen die straks de nieuwe gemeente moeten gaan vormen? Of blijft alles bij het oude?

Allemaal vragen waarop het debatcentrum 15 december met betrokkenen en publiek een mogelijk antwoord op willen formuleren. Plaats van handeling is De Pul aan de Kapelstraat 13 in Uden. Het begint om 13.30 uur. En de zaal gaat open om 13.00 uur. Iedereen is van harte welkom!