zo 04 nov

Debatcentrum De Grens

In gesprek over gemeentelijke herindeling

Informatie

  • Datum zo 04 nov 2018
  • Open 13:00
  • Aanvang 13:30

Debatcentrum De Grens organiseert op zondagmiddag 4 november voor het eerst een debat in De Pul Uden. De gemeentelijke herindeling is het onderwerp van het gesprek en raadsleden uit Uden, Landerd en Meierijstad zullen deelnemen aan het debat. Want hoe staat het nu eigenlijk met de herindeling? En hoe is dat alles tot stand gekomen? In Landerd was er al een referendum, maar in Uden lijkt het gesprek nog niet echt op gang te zijn gekomen.
 
Tijdens de interactieve middag hopen de initiatiefnemers meer duidelijkheid te scheppen over de gang van zaken en motieven voor de herindeling. Daarnaast is er muziek en zijn er andere leuke intermezzo’s.
 
Debatcentrum De Grens is geïnitieerd door Loek Borrèl en Rob Vrolijk. In samenwerking met Stichting Compass, waar De pul onderdeel van uitmaakt organiseren zijn debatmiddagen over actuele cultuurmaatschappelijke thema’s. De nadruk zal liggen op lokale en regionale actualiteiten.
 
De deuren gaan op zondagmiddag om 13.00 uur open en het debat begint om 13.30 uur. Entree is gratis, maar reserveren wordt op prijs gesteld.