za 11 mrt

Wipneus & Pim jubileumtour (NL)

DJ's Wipneus & Pim

Informatie

  • Datum za 11 mrt 2017
  • Open 21:00
  • Aanvang 21:00

DJ’s Wipneus & Pim: al ruim een decennium lang het onovertroffen feestconcept waarin het publiek op muzikale wijze in het zonnetje wordt gezet. De tijdsgeest lijkt op het vrolijke DJ - duo geen vat te hebben. Ze draaien simpelweg de leukste Dance & Classics van de laatste decennia tot de klappers van vandaag, met als uitgangspunt: een positieve energie-boost! De unieke combinatie van danswedstrijden, ouderwetse ‘jongens-tegen-de-meisjes’ competities, leuke give-aways, fantastische prijzen en de onophoudelijke stroom bekende hits leveren bij elke gelegenheid hetzelfde resultaat op: een ‘Topfeest’ waar het publiek altijd de grote winnaar is!

De variatie en het tempo van de Wipneus & Pim shows is ongekend, van The Black Eyed Peas schakelen ze net zo makkelijk naar Paul Elstak, dan door naar Guus Meeuwis en dan van Robin Thicke naar Queen. En dit alles verpakt in een constante interactie met het publiek!

Vanaf 21 oktober 2016 tm 21 oktober 2017 is het 20 jarig jubileum jaar van Wipneus & Pim ……. “We Love Classics”! Vanuit het verleden zijn de legendarische optredens op Parkpop (met ome Willem), Pinkpop en Lowlands bekend. Een greep uit meer recentere successen: de Ziggodome (538 XXL , 12,5 jaar Evers Staat Op), de Nijmeegse Vierdaagse, Concert at Sea (3x), de Amstel Curacao Race, KL Marathon Curacao, Dutch Valley en bv Back at Sea.