zo 15 apr

Dog Eat Dog (USA)

Ft. Crooked Morality & Agitator

Informatie

  • Datum zo 15 apr 2018
  • Open 16:30
  • Aanvang 17:30

Dog Eat Dog
Wie kent ze nu niet, de nummers ‘No Fronts’ en ‘Who's the King’ van het album ‘All Boro Kings’ van Dog Eat Dog? En wie was er de vorige keren bij dat de Amerikaanse mannen het Pul podium rockte? Na een succesvolle show op The Sound of Revolution afgelopen jaar komen de heren naar Uden om de boel opnieuw op zijn kop te zetten. Dog Eat Dog, de band uit New Jersey staat sinds de jaren 90 bekend om de combinatie tussen punkrock, metal en hiphop. Met vier vette albums en twee strakke EP’s komt er weer een Europese tournee aan, waarbij de band ook graag terugkeerde naar De Pul.

Crooked Morality
Crooked Morality is een driepkoppige hardcoreband uit Nederland met invloeden van old school hardcore, New York hardcore, 90’s metalcore en beatdown. Ondanks dat ze de hardcore van nu brengen, respecteren ze de wortelen van dit fantastische genre.
 
Agitator
Agitator bestaat uit zeven man die verschillende stijlen samensmolten tot "rap-over crosscore". Het best te omschrijven als een filtering van bands als Rage Against The Machine, Linkin Park en Biohazard. Genadeloze brute “in your face” muziek, opzwepende gitaarriffs en een ongemeen felle ritmesectie.  Agitator beukt erop los en blijft beuken van begin tot eind. Een strakke, enthousiaste, energieke live-show!

17:30 uur – Crooked Morality
18:30 uur – Agitator
19:30 uur – Dog Eat Dog