za 21 aug

Douwe Bob

In openluchttheater Naat Piek

Informatie

  • Datum za 21 aug 2021
  • Aanvang 20:00
  • Open 18:00
  • Ticketprijs €19,50
    incl. € 1 servicekosten

De Pul gaat deze zômmer op tournee langs de mooiste plekjes in de omgeving. Met unieke concerten op de prachtige buitenlocatie Naat Piek. Verscholen aan de rand van de Maashorst ligt openluchttheater Naat Piek. Een plek waar je omgeven door groen kunt genieten van heerlijke livemuziek Op zaterdagavond 21 augustus staat de razendpopulaire Douwe Bob op het podium omringd door publiek.

Douwe Bob won De Beste Singer-songwriter van Nederland, vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisiesongfestival en werd drie keer onderscheiden met een Edison.

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in één persoon.

Op zijn nieuwste album Born To Win, Born To Lose komt het allemaal terug verpakt in een grote variatie aan rootsy Americana songs, geproduceerd door Daniël Lohues. Een plaat over troost, liefde, vriendschap, verlies en dood, over het leven zelf. Er valt veel te vieren en te genieten, maar aan verlies en verdriet ontkomt niemand. Accepteer het, laat het los, dát is de troostrijke boodschap van Born To Win, Born To Lose, een album dat een schouder wil zijn in onzekere tijden.