za 21 aug

Douwe Bob

In openluchttheater Naat Piek

Informatie

  • Datum za 21 aug 2021
  • Open 18:00
  • Aanvang 20:00
  • Locatie Openluchttheater Naat Piek
  • Ticketprijs 19,50
    incl. € 1 servicekosten

Deze show is volledig uitverkocht

De Pul gaat deze zômmer op tournee langs de mooiste plekjes in de omgeving. Met unieke concerten op de prachtige buitenlocatie Naat Piek. Verscholen aan de rand van de Maashorst ligt openluchttheater Naat Piek. Een plek waar je omgeven door groen kunt genieten van heerlijke livemuziek Op zaterdagavond 21 augustus staat de razendpopulaire Douwe Bob op het podium omringd door publiek.

Douwe Bob won De Beste Singer-songwriter van Nederland, vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisiesongfestival en werd drie keer onderscheiden met een Edison.

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in één persoon.

Op zijn nieuwste album Born To Win, Born To Lose komt het allemaal terug verpakt in een grote variatie aan rootsy Americana songs, geproduceerd door Daniël Lohues. Een plaat over troost, liefde, vriendschap, verlies en dood, over het leven zelf. Er valt veel te vieren en te genieten, maar aan verlies en verdriet ontkomt niemand. Accepteer het, laat het los, dát is de troostrijke boodschap van Born To Win, Born To Lose, een album dat een schouder wil zijn in onzekere tijden.

Support: Deborah Parlor
Deborah Parlor is een opkomende Nederlandse muzikante uit Zevenbergen, die met haar Americana de podia bestormt met een mix van country, rock en folk, melancholische teksten in een gladde, stoere productie. Naast zingen en schrijven speelt Deborah ook verschillende instrumenten en wordt haar stem vergeleken met die van Emmylou Harris. Gevoelig, maar eerlijk. 

Op 20-jarige leeftijd was zij de jongste persoon die ooit de muziekacademie afrondde. Na een carriere in het theater en musicals, besloot ze in 2018 haar eigen weg te gaan. Ze verhuisde naar London en ging aan het schrijven. Samen met producer JB Meijers, Ed Struijlaart, Peter Slager (Bløf), en Leif de Leeuw werkte ze aan haar eigen muziek. Inmiddels zijn er al verschillende singles en zelfs een EP uit. Laat je verrassen en kijk met ons uit naar haar debuutplaat.

Het tijdschema voor zaterdagavond ziet er als volgt uit:

18:00 - Deuren open
20:00 - Deborah Parlor
21:00 - Douwe Bob