za 06 apr

For I am King (NED)

Support: Inferum

Informatie

  • Datum za 06 apr 2019
  • Open 20:30
  • Aanvang 21:00
  • Locatie Impuls
  • Ticketprijs €10
    incl. 1.15 servicekosten
  • Avondkassa €12

Van FortaRock tot Wacken Open Air, waar For I Am King ook gaat, ze laten een wervelwind van decibellen achter! For I Am King speelt namelijk melodieuze death metal vergelijkbaar met bands als Arch Enemy en het Nederlandse Izegrim. Niet in de laatste plaats uiteraard vanwege de aanwezigheid van een frontvrouw met krachtige en brute vocalen. He net uitgebrachte album “I” ontvangt nu al overal lovende kritieken. En we weten uit ervaring, live gespeeld zal het helemaal tot zijn recht komen door de glasheldere sound en een knap staaltje muzikaal spel. Laat de wereld maar komen, For I Am King is er meer dan klaar voor. Oorverslindende metal voor wie het aandurft!

Support: Inferum
Inferum is een Mechanical Death metal band uit Eindhoven, Nederland, gevormd in 2016. Ze brengen zware, progressieve en groovyriffs in combinatie met strakke drums en brute vocalen op een manier die bijna mechanisch klinkt. Ondanks hun jonge leeftijd hebben ze echter al veel bereikt; het winnen van zowel de jury als publieksprijs bij de Nederlandse Metal Battle, de Nederlandse Wacken Battle en een 3eprijs op de internationale Wacken Battle, als jongste band ooit! Inferum staat voor spectaculaire, energieke shows die je hongerig naar meer achterlaten!
 
Deze show maakt onderdeel uit van onze 1+1 actie, waarbij je met jouw ticket naar twee shows in De Pul kunt gaan. Klik hier voor meer informatie en alle deelnemende concerten