za 23 okt

Frank Boeijen

Na veertig jaar terug in De Pul!

Informatie

  • Datum za 23 okt 2021
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Ticketprijs €27
    incl. € 2 servicekosten
  • Avondkassa €27

De liedjes van de Nijmeegse zanger en liedjesschrijver zijn inmiddels stevig verankerd in het muzikale landschap in Nederland en België.

Een optreden van Frank Boeijen volgt nooit platgetreden paden. Naast nieuwe composities brengt hij ook werk uit zijn immens oeuvre dat klassiekers bevat als Zwart Wit, De Verzoening, Kronenburg Park, Zeg me dat het niet zo is.

Dit najaar trekt Frank Boeijen door het land met zijn band en staat hij op 23 oktober in De Pul Uden. Een uitzonderlijke gebeurtenis, want het is inmiddels 20 jaar geleden dat Frank Boeijen op het podium stond van Nederlandse poppodia. De unieke sfeer, het karakter van de poppodia en een setlijst vol hits en recent werk zullen bijdragen aan een onvergetelijke avond, waarin Frank je meeneemt op een muzikale reis door de tijd.

‘Frank Boeijen weet als vanouds vernieuwend voor de dag te komen. Hij verkeert in artistieke topvorm. Zijn stem heeft aan betekenisvolle gloed gewonnen. Er valt veel te genieten tijdens zijn concerten.’ (Popmagazine Heaven)

Voor deze show heb je naast een toegangsbewijs ook een coronatoegangsbewijs nodig bij de entree. Wil je hier meer over weten? Klik dan op onderstaande knop:
Meer info over het Coronatoegangsbewijs