za 09 mrt

Pul Worldbeats met Fumaca Preta & Boomshakalak Soundsystem (NED)

En ROODRIKS

Informatie

  • Datum za 09 mrt 2019
  • Open 21:00
  • Aanvang 21:00
  • Ticketprijs €10
    incl. € 1.15 servicekosten
  • Avondkassa €15

🏝 TIMETABLE 🏝
21:00 - ROODRIKS
22:15 - Fumaça Preta
23:15 - Boomshakalak Soundsystem

Worldbeats, wat is dat? Nou eigenlijk alle buitenlandse muziek waar je op kunt dansen! Deze avond staat in het teken van Reggae, Cumbia, Tropical en Afrikaanse beats, zowel live gespeeld, als door DJ’s gedraaid. Eén ding is zeker: je staat deze avond niet stil!

Roodriks
Het duo uit Tilburg brengt een mix van Afrikaanse geluiden en rauwe elektronische beats naar de dansvloer en zorgt ervoor dat je op plekken zweet waar je niet eens van wist dat ze bestonden. De vloerverwarming hoeft niet aan, want na deze set is de zaal al kokend heet opgewarmd!

Fumaça Preta
Fumaça Preta verenigt elementen van tropicalia, psychedelica, fuzz funk, musique beton, acid house, radiofonische elektronica en talrijke Afrikaanse, Braziliaanse en Latijnse ritmes. Live reist de avontuurlijke band door onverklaard en onverwacht muzikaal terrein maar verliest nooit de rotsvaste psychedelische voodoo-groove die ervoor zorgt dat je mee wordt genomen naar de bestemming: Fiesta!

Boomshakalak Soundsystem
De broers en zus van Boomshakalak Soundsystem brengen al sinds 2008 Jamaican Rooted Music naar dansvloeren in heel Nederland. Gehuld in het rood-geel-groen vullen ze gehoorgangen met Reggae, Dub, Dancehall, Ska, Calypso, Dubstep, DnB en aanverwante stijlen. Binnen het collectief brengt ieder z’n ding, met als gemeenschappelijk doel: mensen samen brengen met muziek. Boomshakalak pakt de swing van de afterbeat en houd ‘m vast. Ze laten iedereen voelen wat er zo lekker is aan Brabant en Jamaica. Irie!