vr 08 dec

Hallo Venray (NED)

Support: Mexican Surf

Informatie

  • Datum vr 08 dec 2017
  • Open 19:30
  • Aanvang 19:30

DEZE SHOW IS GEANNULEERD

Hallo Venray bestaat 30 jaar en viert dat met een album dat feller en urgenter klinkt dan ooit tevoren. De titel van het album is Where Is The Funky Party? en Hallo Venray geeft zelf het antwoord. Het swingt, het schuurt, het is monter en melancholiek tegelijk. In de zomer van 2016 reisden Henk Koorn, Peter Konings en Henk Jonkers samen met JB Meijers af naar het zuiden van Frankrijk om daar in een studio aan de voet van de Mont Ventoux in een razend tempo Where Is The Funky Party? op te nemen. Het resultaat is werkelijk voortreffelijk of gewoon wat je mag verwachten van misschien wel de beste liveband van Nederland.

Met het optreden in De Pul viert Hallo Venray dertig jaar muziek en jij kunt daar bij zijn! 

SUPPORT: MEXICAN SURF
Speciaal voor het optreden in Uden hebben we een supergave Garage Rock band uit Oss weten te strikken: Mexican Surf. Qua muziek kun je ze plaatsen bij The Cramps, Jay Reatard en The Mummies. Ze speelden in het verleden al samen met The Wytches (UK), Shanith Shanith (USA) en It It Anita (BE). 

De chaotische, strakke set aan tropische garage surf punk laat mensen kruipen over de vloer van plezier en genot. Kortom; een mooi feest!