vr 09 apr

HELP! (SLV)

A Beatles Tribute

Informatie

  • Datum vr 09 apr 2021
  • Aanvang 20:30
  • Ticketprijs €19,50
    incl. € 2 servicekosten
  • Avondkassa €19,50

HELP! A Beatles Tribute is een van de meest muzikaal getrouwe bands die tegenwoordig Beatles-muziek spelen. HELP! heeft zich gepositioneerd in de top Beatles-tributebands vanwege hun ongeëvenaarde aandacht voor detail en levendige concerten.

In de afgelopen zes jaar heeft de band meer dan vijfhonderd(!) concerten uitgevoerd in achttien landen in Europa! Met griezelige goed lijkende, live vertolkingen van Beatles' liedjes, HELP! zal je doen denken dat je naar het echte ding luistert.

Tijdens een concert voert de band meer dan veertig nummers uit de vroege dagen van The Beatles tot hun latere, meer uitgebreide opnames. Luister naar geweldige live-uitvoeringen van klassiekers als "Can't Buy Me Love", "Yesterday", "She Loves You", "I Want To Hold Your Hand", "Here Comes The Sun", "Let It Be" en "Hey Jude". Hun memorabele show bevat replicakostuums die The Beatles vertegenwoordigen, en dezelfde instrumenten om de muziek de geluidskwaliteit te geven die mensen hebben leren kennen en waar ze van houden. Ga naar HELP! A Beatles Tribute in concert en vier de muziek die de wereld heeft veranderd.

Dit is een uitgestelde show, die eerst op zaterdag 26 september 2020 zou plaatsvinden.