vr 08 jan

Herman Brood Academie on Tour #20

UITGESTELD

Informatie

  • Datum vr 08 jan 2021
  • Aanvang 20:00

Herman Brood Academie on Tour is een springplank voor jonge talenten van de Utrechtse Herman Brood Academie. Bands als Rondé, Emil Landman, Lakshmi en Banji zijn mee geweest met vorige edities. Uniek aan de tour is dat alle opleidingen van de Herman Brood Academie tijdens de tour aan bod komen. Zo wordt de tour opgezet door de studenten van Music Industry Professional en zijn de muzikanten afkomstig van de artiestenopleiding. Onder andere Two and a Half Girl, WAUW en Kalaalit Nunaat komen naar Uden. En een leuk detail: de entree is hartstikke gratis! 

Daphne van Ditshuizen
Daphne van Ditshuizen is tweedejaars studente pop/rock aan de Herman Brood Academie. Je kunt haar kennen van haar deelname aan The Voice of Holland, waar ze doordrong tot de finale. Van Ditshuizen is een popmuzikant met een sound, die zich leent voor country en dat hoor je terug in haar eigen werk! 

Waus
Waus is wat de naam doet suggereren: er zijn geen grenzen. Een mix van indie-pop/rock waarbij het fundament besmeerd wordt door een muur van synthesizers en de frontvrouw niet bang is je bij je ballen te pakken. Deze 4-koppige band met diverse roots heeft zichzelf volledig aan elkaar toegewijd om louter trekhits te maken en je mee te slepen in hun krachtige live show.

Two and a Half Girl
'De krachtige stem van frontvrouw Juliët in combinatie met een catchy interpretatie van hardcore/metalcore geeft Two and a Half Girl een direct herkenbare sound. Voor fans van A Day To Remember, John Coffey en Beartooth is deze jonge band echt de moeite waard om live te gaan zien. Two and a Half Girl heeft energieke liveshow en zorgt voor de nodige meezing refreinen, mosh pits en walls of death.''

Kalaallit Nunaat
Kalaallit Nunaat is een band met een naam zo mysterieus als hun sound, hypnotische herhaling en oorverdovende noise is wat je kan verwachten van dit drietal uit Rotterdam. Kalaallit Nunaat is de inheemse naam voor Groenland en betekend simpelweg het eiland van het Kalaallit volk. De band laat zich vooral inspireren door bands als A Place to Bury Strangers, Joy Division en My Bloody Valentine en vormen daarmee een unieke combinatie in de Nederlandse rock wereld.