vr 02 nov

Hillbilly Moonshiners (NED)

Support: In My Tree

Informatie

  • Datum vr 02 nov 2018
  • Open 20:00
  • Aanvang 21:00
  • Ticketprijs 14,12
    incl. 1.62 servicekosten
  • Avondkassa €15

Hillbilly Moonshiners brengt de muziek van Mumford en Sons naar De Pul! De Moonshiners is een hedendaagse bluegrassband uit het zuiden van Nederland. De afgelopen twee jaar groeiden ze in rap tempo uit tot een band voor de grote festivals en popclubs.  Met name hun Tribute to Mumford & Sons bracht hen ver tot over de Nederlandse landsgrenzen met als hoogtepunt een concert tijden het vermaarde ‘Sziget’ in Budapest in augustus 2017, een van de grootste vooruitstrevende popfestival van Europa (zie trailer). Met deze act komen ze dus ook naar De PUl! 
 
Tijdens deze show komen de bekendste songs van de albums ‘Sigh No More’, ‘Babel’ en ‘Wilder Minds’ voorbij, afgewisseld met cover materiaal dat Mumford and Sons zelf ook live ten gehore brengt!

In My Tree
In My Tree is een band die ontstaan is in het Brabantse Oss. Begonnen in 2013 als songwriting duo is de band intussen uitgegroeid tot een zeskoppige, ijzersterke formatie. Met een eigentijdse variant van country, blues en folk, heeft de Americana van de heren een bloedmooi geluid, waarin zij de perfecte balans tussen een duistere en tegelijkertijd lichte en levendige sound vinden. Sinds de eerste plaat ‘In My Tree’ uitkwam in 2013 heeft In My Tree niet stilgezeten. Opvolger 'Push The Plow' kwam in september 2015 uit, en werd door de liefhebbers goed ontvangen.

‘’Als de laatste noot is weggestorven overheerst ontegenzeggelijk de dorst naar meer’’ (8weekly). Ook de meer dan geslaagde albumpresentatie werd beloond met enkel lof. ‘’De goed gevulde zaal van De Groene Engel in Oss dampt van het enthousiasme en het applaus, dat de heren na afloop ten deel valt, is wel verdiend en zeer krachtig’’ (Festen). Ook door Radio Veronica werd de band opgemerkt. Meerdere keren werd de band gedraaid, waarna zij uitgenodigd werden voor een live set in de studio. Arrow Classic Rock doopte hen ‘Grutte’s Choice of the Month’.