zo 13 dec

Hippe Gasten (NED)

UITGESTELD

Informatie

  • Datum zo 13 dec 2020
  • Aanvang 15:00
  • Open 14:00
  • Ticketprijs €11
    incl. € 1 servicekosten
  • Avondkassa €15

Het kabinet heeft op dinsdagavond 3 november een pakket aan aanvullende maatregelen aangekondigd om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze tijdelijke verzwaring van de maatregelen geldt tot 19 november, waarna weer wordt teruggegaan naar de gedeeltelijke lockdown. 

Wij zijn samen met alle betrokken partijen druk doende om onze evenementen en concerten tot en met 13 december een nieuwe datum te vinden. Tickethouders ontvangen meer informatie per mail zodra wij meer informatie hebben over deze show. In de meeste gevallen proberen wij de show te verplaatsen.

_________________________________________________________________________

Hippe Gasten maakt rock voor kinderen. Geen belerend vingertje of flauwe deuntjes, maar serieuze songs met gierende gitaren en pompende drums. Voor de kinderen die het station van K3 gepasseerd zijn en samen met hun ouders willen genieten van wellicht hun eerste échte popconcert. 


Hippe Gasten gaat liedjes spelen van het laatste album ‘Komkommermaarbij’, waarop samengewerkt wordt met o.a. producer Skiggy Rapz (bekend van Diggy Dex en Guus Meeuwis) en nieuwe singles als ‘Baas van de BBQ’. Deze nummers geven de enorme muzikale groei die Hippe Gasten heeft doorgemaakt perfect weer en we zijn dan ook helemaal klaar om Nederland te veroveren! 

Beroemd in China
Nederland veroveren want, zoals je wellicht hebt gehoord, Hippe Gasten zijn al behoorlijk beroemd in China! In diverse steden verspreid over dit immens grote land heeft Hippe Gasten zijn show al mogen spelen voor dolgelukkige, enthousiaste kinderen. Dezelfde liedjes, gezongen in het Nederlands: het ultieme bewijs dat muziek grensoverschrijdend en taalonafhankelijk is.

Koning van de dansvloer
Tijdens deze clubtour worden natuurlijk weer de nodige muzikale stunts uitgehaald zoals je van Hippe Gasten mag verwachten en we durven zelfs te verklappen dat er, net zoals in de video van ‘Koning van de dansvloer’, gecrowdsurft gaat worden. Wellicht ben jij degene die op handen zal worden gedragen!? Dus wees niet bang, doe een stap naar voren en laat je mee voeren in de muzikale wereld van Hippe Gasten.

Iedereen is welkom.
Komkommermaarbij!