za 10 dec

The Overslept x JASONWATERFALLS: The Alliance Tour

Alliance Tour

Informatie

Een overheerlijke avond rocken met deze twee jeugdige bands, die samen op hun Alliance Tour ook een stop maken bij De Pul! Dit zijn JASONWATERFALLS en THE OVERSLEPT.

The Overslept en JASONWATERFALLS slaan de handen ineen voor ‘The Alliance Tour’!

Meeschreeuw-refreintjes, stevige gitaren en een internationaal geluid; een combinatie die in de Nederlandse muziekscene niet breed is gerepresenteerd. Misschien dat daarom de namen ‘The Overslept’ en ‘JASONWATERFALLS’ bij velen een belletje doen rinkelen. Gewapend met een passie voor energieke muziek, scheurende riffs en een internationaal allure, hebben de bands besloten om de handen inéén te slaan en naar verschillende podia in Nederland af te reizen. Met ‘The Alliance Tour’ willen The Overslept en JASONWATERFALLS - zoals de naam al doet vermoeden - de krachten bundelen en het alternatieve geluid in Nederland op de kaart te zetten."


JASONWATERFALLS

Go, go, JASON WATER….STOP! Deze Utrechtse rockers met volvette dance hooks hebben niks te maken met TLC’s hitje uit de jaren ‘90. Als je deze band met hun op Engelse sound geïnspireerde alternative rock hebt gehoord of gezien, ben je die vergelijking ook snel vergeten. JASONWATERFALLS klapt keihard binnen met dikke riffs, smerige synths, catchy popvocalen en een bak live-energie die je doet watertanden, handenklappen en hardopzingen tegelijkertijd. De EP PILLARS bezorgde JASONWATERFALLS niet alleen de eretitel 3FM Talent, maar ook een nominatie voor de Edison Pop award 2021, categorie rock. Met de Popronde, twee eigen clubtours en meerdere internationale supports achter de rug is JASONWATERFALLS inmiddels een gevestigde naam in het Nederlandse rockcircuit.

THE OVERSLEPT

The Overslept startte in 2014, toen jeugdvrienden Sem (lead vocals/ gitaar), Délano (gitaar/vocals), Tommy (basgitaar/vocals) en Daniël (drums) besloten hun krachten te bundelen en ‘rock’ nieuw leven in te blazen. Gebrand om muziek te creëren zoals de artiesten waar zij mee opgroeiden en het gevoel wat zij van deze artiesten kregen, door te geven. Met invloeden van artiesten als Fall Out Boy, Panic! At The Disco en Paramore, was de visie van hoe The Overslept moest klinken gelijk duidelijk; energieke songs, waarbij de zware drum en gitaarpartijen worden uitgebalanceerd met frontman Sem’s catchy melodielijnen en een ‘pop-minded’ benadering van de muziek. De sound is daarom het best te omschrijven als modern rock.