vr 22 okt

Light By The Sea

Liefdeskoppel vereeuwigd in muziek

Informatie

  • Datum vr 22 okt 2021
  • Open 21:00
  • Aanvang 21:30
  • Ticketprijs €6
    incl. € 1 servicekosten

Light By The Sea is het muzikale project van Davy Knobel en Eszter Anna Baumann. Sommige koppels kiezen ervoor om een foto album te maken zodat ze later terug kunnen kijken naar deze periode. Dit liefdeskoppel kiest ervoor om hun liefde en creativiteit te vereeuwigen op een prachtige plak vinyl. Light By The Sea is een mix van avant-garde- en folkrock met een pakkende popsfeer. Geïnspireerd door hun muzikale rolmodellen, waaronder Clannad, The Dandy Warhols en U2, brengen ze een uniek geluid in kaart van zelfontdekking en zelfrealisatie in hun artistieke rijk. Light By The Sea brengt het “vergeten geluid” terug.

Support: Vitamin B12
Voorafgaand aan de show van Light By The Sea staat Vitamin B12 op het podium in onze Impuls zaal. Positiviteit staat hoog in het vaandel bij deze psychedelische rockband. En laat dat nu precies zijn wat we goed kunnen gebruiken! Waan jezelf met Vitamin B12 in de 70s, met een goede portie dynamische, zonnige, fuzzdelic vibes en stiekem een vleugje garage. De sfeer zal er niet om liegen en de alternatievelingen onder ons mogen het absoluut niet missen!

Voor deze show heb je naast een toegangsbewijs ook een coronatoegangsbewijs nodig bij de entree. Wil je hier meer over weten? Klik dan op onderstaande knop:
Meer info over het Coronatoegangsbewijs