vr 11 dec

Impuls: Black Swords & Prima Potlood

UITGESTELD

Informatie

Het kabinet heeft op dinsdagavond 3 november een pakket aan aanvullende maatregelen aangekondigd om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze tijdelijke verzwaring van de maatregelen geldt tot 19 november, waarna weer wordt teruggegaan naar de gedeeltelijke lockdown. 

Wij zijn samen met alle betrokken partijen druk doende om onze evenementen en concerten tot en met 13 december een nieuwe datum te vinden. Tickethouders ontvangen meer informatie per mail zodra wij meer informatie hebben over deze show. In de meeste gevallen proberen wij de show te verplaatsen.

_________________________________________________________________________


Black Swords is misschien wel een van de jongste rockbands van Nederland (13-16 jaar). Vorig jaar traden deze broekies nog op bij Serious Request, nadat hun nummer 'With You' wel erg veel werd aangevraagd door de luisteraars. Je kunt ze ook kennen van hun deelname aan Hollands got Talent in 2017, toen zij tweede werden. Nu komen ze eindelijk naar De Pul!

Maar Black Swords komt niet alleen op 11 december. Ook Prima Potlood staat dan op het podium van De Pul. Deze alternatieve hard punk grunge rock band spelen voornamelijk covers. Toen Wouter Smulders 15 jaar was, stelde hij in De Mortel een bandje samen. De enthousiaste reacties uit zaal Ridderhof in Gemert zorgde voor de extra vonk, waarna de band compleet werd gemaakt en Prima Potlood was geboren. Niet teveel ouwehoeren, gewoon lekker spelen!