za 15 aug

Impuls Summer Break

The Vices, Blue Grass Boogiemen, Roestige Plaatjes & meer

Informatie

  • Datum za 15 aug 2020
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Ticketprijs 8,50
    incl. € 1 servicekosten
  • Avondkassa €10

Impuls Summer Break is precies de impuls die jij nodig hebt in deze historische zomer. Frisse muziek, goede vibes, fijne mensen. Met de Nederlandse bands The Vices en Bluegrass Boogiemen en verschillende DJ acts (School Brothers, Roestige Plaatjes (Cris & Léo draaien door) & DJ Connie) belooft het dé zomeravond van 2020 te worden.

The Vices
The Vices maakten in 2019 een vliegende start. Ze speelden hun eerste shows als voorprogramma van Yungblud en op Eurosonic om vervolgens naar de UK te vertrekken voor een tour. Met een mix van surf, pop en garage klinken ze als de liefdesbaby van The Growlers en The Strokes. Dit is te horen op populaire singles Sly Smiled Berlin Child, Life Grows en Boy. Debuut EP Life Grows bracht de band een voorprogramma in Paradiso en steun van onder andere 3FM en KINK. Ook deed de band mee aan de Popronde. In maart 2020 is de band uitgeroepen tot Serious Talent door radiozender 3fm. The Vices gaan hard, met een gloednieuwe EP op komst in september 2020 en een debuutplaat in het voorjaar van 2021.

Blue Grass Boogiemen
De Blue Grass Boogiemen hebben wat te vieren. Al 25 jaar brengen ze: 'High-energy bluegrass at its finest'. Robert-Jan Kanis (zang-gitaar), Arnold Lasseur (zang-mandoline-gitaar-viool-dobro), Aart Schroevers (zang-contrabas) en Bart van Strien (zang-banjo-mondharmonica-viool) toerden de afgelopen vijfentwintig jaar niet enkel door Nederland, maar door heel Europa en Amerika. Ze deelden de podia met diverse groten uit de bluegrass- en countrymuziek en brachten reeds vier albums uit.

We mogen weer! We presenteren deze zomer in de maanden juli en augustus concerten in aangepaste vorm. Slechts 100 man per show in een intieme seated opstelling, volgens de geldende RIVM normen. Voorafgaand aan het concert ontvangen de bezoekers een overzichtelijk protocol hoe we bij De Pul een veilig concert bezoek mogelijk maken! Vragen kunnen ten alle tijden gesteld worden via: info@livepul.com 

Het is standaard enkel mogelijk om tickets in tweevoud te kopen. Wij hebben slechts zeer beperkt solotickets beschikbaar, voor mensen die graag alleen geplaceerd willen worden. Wil jij graag alleen zitten? Gebruik dan de couponcode SOLOPUL om een soloticket te ontgrendelen en te bestellen (OP=OP). Je voert deze code in (bij het vakje 'Heb je een kortingscode?', nadat je hebt gedrukt op 'ticket bestellen' bovenaan deze pagina.