wo 27 mei

Jack Poels (verplaatst 25-08-2020) (NED)

Solo Tour: Blauwe Vear

Informatie

  • Datum wo 27 mei 2020
  • Aanvang 20:00
  • Open 19:00
  • Voorverkoop €19,50
    incl. € 2.00 servicekosten
  • Avondkassa €20

Deze show is verplaatst naar dinsdag 25 augustus 2020. Alle tickethouders zijn hierover op de hoogte gebracht per mail. Uitgegeven tickets voor deze show blijven bruikbaar voor deze nieuwe datum. 

Voor eventuele vragen over dit of andere evenementen kunnen tickethouders terecht op info@livepul.com


​_______________________________________________________________


Na 35 jaar komt Jack Poels met zijn allereerste solo-album, live bijgestaan door Jan Hendriks (Doe Maar) en Bart Jan Baartmans. De begeleiding is klein gehouden waardoor de poëtische teksten nog meer opgloeien en licht werpen op de soms duistere wegen van het leven. Limburgstalige ballades, die wijsheid ademen, kleurvelden schilderen en getuigen van oprechtheid. Liedjes die fans van het rustige werk van Rowwen Hèze dolenthousiast zullen maken.

Een luisterconcert vol ingetogen americana muziek met kleine woorden over grote emoties aangevuld met favoriete liedjes van Jack. Geen polka of tex-mex, maar melancholie en weemoed; akoestische luisterliedjes van een man met een gitaar en een verhaal.

Jack Poels over de titel ‘Blauwe Vear’: “Op de dag dat mijn zoon voor zijn studie naar Zuid-Korea vloog, vond ik in een modderpoel een veer van een Vlaamse gaai. Niet alleen was het een prachtig exemplaar, het vinden van zo’n blauwe veer blijkt ook nog eens een speciale boodschap in zich te dragen: denk terug waar je aan dacht op het moment dat je ze vond. Vanaf toen was er geen houden meer aan. De blauwe veer werkte als een trigger voor dit album”.

Deze avond is semi-seated. Dat betekent dat De Pul zal zijn ingericht met stoelen en statafels.