wo 15 jul

Jett Rebel #2 (NED)

UITVERKOCHT

Informatie

  • Datum wo 15 jul 2020
  • Open 21:30
  • Aanvang 22:00

DEZE SHOW IS VOLLEDIG UITVERKOCHT

Zet u schrap: Wij zijn heel trots één van Nederlands beste live-performers op ons Pul-podium te mogen ontvangen! Wegens omstandigheden anders dan anders maar wel helemaal live en vertrouwd zichzelf; Jett Rebel trekt vanaf juli weer door het land onder het motto: Have guitar, will travel. Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, omdat optreden en mensen vermaken een tweede natuur is en natuurlijk omdat het na drie maanden eindelijk weer mág... In zijn eentje maar wel persoonlijker dan ooit... vanwege die omstandigheden. Jett Rebel staat deze avond solo op het podium.

We mogen weer! We presenteren deze zomer in de maanden juli en augustus concerten in aangepaste vorm. Slechts 100 man per show in een intieme seated opstelling, volgens de geldende RIVM normen. Voorafgaand aan het concert ontvangen de bezoekers een overzichtelijk protocol hoe we bij De Pul een veilig concert bezoek mogelijk maken! Vragen kunnen ten alle tijden gesteld worden via: info@livepul.com. De eerste show van Jett Rebel is helemaal uitverkocht. Dit is de tweede show, die later op de avond plaats zal vinden. 

Het is standaard enkel mogelijk om tickets in tweevoud te kopen. Wij hebben slechts zeer beperkt solotickets beschikbaar, voor mensen die graag alleen geplaceerd willen worden. Wil jij graag alleen zitten? Gebruik dan de couponcode SOLOPUL om een soloticket te ontgrendelen en te bestellen (OP=OP). Je voert deze code in (bij het vakje 'Heb je een kortingscode?', nadat je hebt gedrukt op 'ticket bestellen' bovenaan deze pagina.