zo 29 mrt

Jimmy Rosenberg Trio (verplaatst 27-09-2020)

Informatie

  • Datum zo 29 mrt 2020
  • Open 15:00
  • Aanvang 16:00

Alle evenementen in Nederland worden op last van de overheid afgelast tot 1 juni. Dit betekent dat deze uitverkochte show van Jimmy Rosenberg niet door kan gaan op 29 maart of 31 mei. Er is in samenspraak met het Jimmy Rosenberg een nieuwe datum overeen gekomen: zondag 27 september. Alle tickethouders zijn per mail op de hoogte gebracht van deze wijziging

Voor eventuele vragen kunt u terecht op info@livepul.com


​_______________________________________________________________

’s Lands meest geroemde Sinti gitarist komt gewoon naar Uden! De Nederlandse Jimmy Rosenberg staat zondag 29 maart in De Pul met zijn Jimmy Rosenberg Trio. De meester gitarist Rosenberg was nog maar acht jaar, toen hij furore maakte als gitarist. Critici toen en nu zien in Jimmy de enige, echte opvolger van Django Reinhardt.

Op tienjarige leeftijd trad Jimmy op in de BBC-documentaire ‘Django’s Legacy’, waarna de hele wereld kennis maakte met zijn kunsten. Hij trad op door heel Europa. Van het Concertgebouw tot Djangofestivals in Oslo en Parijs. Een carrière waar iedere muzikant van droomt. Maar in 2004 raakte Rosenberg steeds verder verstrikt in zijn eigen leven, waar muziek niet meer altijd de boventoon voerde. Er moest een tournee worden gecanceld en Jimmy kwam terecht in de schaduwkant van het leven. 

Na jaren van stilte pakt hij de gitaar op. Meteen waren daar lovende kritieken. De Pul is dan ook blij dat ze deze meester van de zes snaren mag ontvangen in Uden. Speciaal voor deze show zal De Pul zijn ingericht met stoelen, zodat bezoekers optimaal kunnen genieten van het virtuoze gitaarspel van Rosenberg. 

Deze show is volledig uitverkocht. Er zijn geen kaarten meer beschikbaar.