vr 11 sep

Joe Buck

Support: The Calicos

Informatie

  • Datum vr 11 sep 2020
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:15

De show van Joe Buck wordt verplaatst naar 11 september in verband met ziekte (geen corona) van Joe Buck zelf.

Supermarktketen PLUS zorgde voor een bijzondere kickstart van de carrière van Joe Buck. De singer-songwriter pitchte zijn eerste officiële release voor een commercial toen het bestond uit twee coupletten en een refrein. Toen het nummer op televisie kwam, kwam al snel de vraag vanuit de Nederlandse radiostations voor een volledige versie. Het nummer werd massaal aangevraagd, werd al snel TopSong op NPO Radio 2 en heeft inmiddels ruim 8,5 miljoen streams op Spotify. 

Inmiddels is er een EP genaamd ‘Own the Morning’ en speelt Joe Buck shows door het hele land. Ook na deze tijd van quarantaine betreedt hij weer de Nederlandse podia om het publiek te laten wegdromen bij zijn prachtige muziek. 

Sjoerd de Buck, zoals Joe Buck zijn volledige naam luidt, studeerde in 2017 af van de Rockacademie in Tilburg en deed in 2016 mee aan het programma De Beste Singer Songwriter van Nederland, waar hij grote indruk wist te maken op Ilse DeLange. Nadat hij afstudeerde tekende hij dan ook direct een platencontract bij het label van Ilse DeLange, vertrok naar Nashville, schreef muziek en lande nog voor hij wat had uitgebracht een hit met de PLUS-commercial 

Support: The Calicos
Voorafgaand aan de show van Joe Buck geniet je van een show van de Antwerpse groep Calicos. Normaliter met z'n zessen, maar voorafgaand aan de show van Joe Buck in afgeslankte vorm als duo. Verrassende Americana van nu. 

Kom genieten van deze 24-jarige singer songwriter in onze huiskamersetting in De Pul. Standaard is het mogelijk om twee tickets te kopen voor deze show. Wanneer je de kortingscode SOLOBUCK invoert, kun jij een van de beperkt beschikbare soloplekken ontgrendelen, zodat jij ook solo kunt genieten van dit fantastische muzikale talent.