zo 06 mrt

JW Roy & Meer (SSS Special)

In de Kruisherenkapel

Informatie

  • Datum zo 06 mrt 2022
  • Aanvang 18:30
  • Open 17:30
  • Ticketprijs €17
    incl. € 2 servicekosten

JW Roy trekt in 2020 door Nederland langs bijzondere plekken. Op zondag 19 april staat hij in de Udense Kruisherenkapel voor zijn nieuwe tournee ‘Hier is het Goed’. Deze tour voert JW en zijn manschappen langs kerken, fabrieken, herbergen en zolders met de muziek van het in 2005 uitgebrachte album ‘Laagstraat 443’. 

In augustus 2019 stuurde JW ’s morgens om half 8 een sms-bericht naar zijn boekingskantoor en manager:“Ik lag vannacht wakker en luisterde Laagstraat 443 en Ach, Zalig Man. Prachtig. Bedacht me dat ik het zo leuk zou vinden om die liedjes weer te gaan spelen samen met Ruud en Gabriël. En zullen we beide albums op vinyl uitbrengen? Geen idee of de mensen dat leuk vinden..." Zijn omgeving wist het meteen: “Natuurlijk! Als JW de mensen weet te raken dan is het wel in zijn moerstaal.” 

Deze speciale editie van Singer Songwriter Sunday met JW Roy vraagt om een speciale locatie en wat is er nu geschikter dan de prachtige Kruisherenkapel in het verlengde van het Udense cultuurpodium?

Maurice van Hoek
Maurice van Hoek raakte in 2015 in de ban van de seventies countryfolk, tijdens zijn reis door Amerika: “Drie akkoorden en de waarheid spreken, dat moet je kunnen. Alles wat het liedje dient.” Hij studeerde cum laude af aan het conservatorium en in 2016 verscheen zijn eerste album. In de prachtige ambiance van de Kruisherenkapel zal Van Hoek de bezoekers meenemen in zijn muzikale reis.

Jennifer Jane
Jennifer Jane is een achttienjarige songwriter, die stiekem Janne heet, maar haar naam heeft ze ingeruild, omdat hij net even iets té Nederlands klinkt voor de muziek die ze schrijft. In december 2018 startte ze haar muzikale carrière. Je kunt muziek verwachten die zowel door eigen ervaring zijn ontstaan als compleet zijn bedacht uit het enorm creatieve brein van deze meid. Zo schrijft ze liedjes over angsten, het vermoorden van vrouwen, Davy de ontzettend lieve ex-vriend *kuch* en over onzekere kansen op liefde.

Tijdschema
17.30 uur - Open
18.30 uur - Jennifer Jane
19.20 uur - Maurice van Hoek
20.10 uur - JW Roy

Deze show is verplaatst in verband met het coronavirus. Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar info@livepul.com. In de Kruisherenkapel is een beperkte capaciteit, waarbij de ruimte wordt ingericht met één en tweepersoons zitplaatsen. Tickethouders hebben een vrije stoelkeuze.