za 23 feb

Kamchatka + The Naked Sweat Drips (ZWE)

Support: The Naked Sweat Drips

Informatie

  • Datum za 23 feb 2019
  • Open 20:30
  • Aanvang 21:00
  • Locatie Impuls
  • Ticketprijs €9,04
    incl. € 1.04 servicekosten
  • Avondkassa €12

Heerlijke gitaarriffs, een swingende sound, met daarbovenop dijk van een zangstem; dat is de Zweedse powerblues van Kamchatka! Met Spiritual Beggars- en ex-Opeth-toetsenist Per Wiberg op bas en vocalen, drummer Tobias Strandvik (drumtechnicus bij Arch Enemy en DragonForce) en gitarist/zanger Thomas ‘Juneor’ Andersson is Kamchatka een powertrio pur sang!

Kamchatka is ‘all about the rock’, en een levend bewijs dat kwalitatieve originele hardrockmuziek verre van dood is. Een band die met één been in de psychedelische jaren ’60 staat en met het andere been in de 70’er jaren powerblues en heavy guitar rock riffage. Kamchatka is ‘the real deal’ als het aankomt op eersteklas, progressieve stoner-rock met een flinke scheut jamband-madness.

Support: The Naked Sweat Drips
The Naked Sweat Drips combineren intense psychedelische deuntjes met aangrijpende teksten, die naar buiten worden geperst via een portie brullende gitaren en bas, ultradynamisch drumwerk en opwindende zang.  De band levert psycho-grunge die doet denken aan David Bowie, Nick Cave & The Bad Seeds, Kyuss en Pink Floyd, gespeeld met rauwe en meedogenloze energie. Het jaar 2019 staat voor de band in het teken van het presenteren van het nieuwe album. De aanloop naar dit album, het schrijf- en opnameproces en het uitbrengen van het album werden omringd door het tragische verhaal van bandlid Kristian Strik. Begin 2018 krijgt de 24 jarige gitarist te horen dat hij uitbehandeld is aan een hersentumor. Samen met de band schrijft Kristian binnen drie maanden mee aan het album met de toepasselijke titel: Pain In Healing. Het belicht zowel de pijn, het verdriet en het verlies, alsmede het helende effect van de muziek, het verder gaan en het leven. The show goes on, en dat zullen The Naked Sweat Drips laten zien!

Deze show maakt onderdeel uit van onze 1+1 actie, waarbij je met jouw ticket naar twee shows in De Pul kunt gaan. Klik hier voor meer informatie en alle deelnemende concerten