za 18 feb

KEIHARD OP KLOMPEN (NL)

Edrie Antonissen + Aplous + Kennèh + Feest DJ Maarten de Groot

Informatie

  • Datum za 18 feb 2017
  • Aanvang 20:30
  • Open 20:30

Zaterdag 18 februari is de allereerste editie van Keihard Op Klompen! Speciaal voor Boeren, Burgers, Buitenlui en uiteraard voor alle Belangstellenden die van feest houden! Naast een megagezellig programma, hebben we meer! Een goed stuk aan de vork, kannen bier en gezellige picknicktafels; wat wil een mens nog meer? Dus kom met al je vrienden en vriendinnen op zaterdag 18 februari naar De Pul – Uden!
>> Kom op klompen en maak kans op een kan bier! <<

EDRIE ANTONISSEN
Met hits als “Beir oan me klompe” en “Wooi noar de zolder” en “Meej veul tam tam” maakt deze vrolijke Brabander van elk feest een NOG groter feest!

APLOUS
Aplous is een Nederlandstalige, humoristische band, met een dampende lucht van boerenrock. Ze doen alles met een eigen tintje en zijn al jarenlang met vrijwel dezelfde club. Waar kennen we ze ook al weer van? Onder andere 'Is de soep al klaar', 'Komkomerlied' en 'Stacaravan' natuurlijk! In café's en feesttenten onder de boerenjongens zijn ze zeker niet onbekend, en nu is het ook tijd voor De Pul om kennis te maken met deze jongens. Dus kom, kijk, eet, drink en vooral geniet met Aplous.

KENNÈH
Feest, muziek en bovenal enorm gezellig! Kennèh is dé Nederfolkband uit de Achterhoek die al jarenlang zijn onstuimige sporen trekt door het hele land. En hoe zorgt Kennèh ervoor dat hun publiek verandert in een dansende, zingende en gebroederlijke menigte? Heel simpel: Grijp een drumstel, bas, gitaar en hang een trekzak om. Deze mannen weten wel hoe ze een feestje moeten veranderen in een goed feestje. Pak als stevige basis herkenbare nummers van onder andere Limburgse trots Rowwen Hèze, Pater Moeskroen en het Brabantse BZB. Voeg daar wat herkenbare Nederpopklassiekers, in geheel eigen stijl gebracht aan toe en voilà!

FEEST DJ MAARTEN DE GROOT
Tussendoor zal Feest DJ Maarten de Groot de fijne platen verzorgen.