vr 03 nov

Kenny Wayne Shepherd (USA)

Intiem optreden van blueslegende

Informatie

  • Datum vr 03 nov 2017
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:00

Voor bluesliefhebbers is dit een intieme, niet te missen avond met een van de beste muzikanten uit het genre... Kenny Wayne Shepherd in De Pul! De Amerikaan zal op vrijdag 3 november Uden laten genieten van zijn geweldige muzikaliteit. 

Op zijn zevende kreeg de kleine Shepherd voor het eerst een gitaar in zijn handen, die hij daarna niet meer heeft losgelaten. Inmiddels behoort hij tot de top van de internationale blues- en bluesrockscene. Sinds zijn doorbraak verkocht Shepherd miljoenen albums en scoorde hij talloze hits in de VS. Van de hedendaagse bluesgitaristen is hij misschien wel degene die het meest in de voetsporen is getreden van de legendarische Stevie Ray Vaughan.

Shepherd keert terug naar zijn roots met zijn keuze voor nummers van muzikanten die hem inspireerden toen hij gitaar leerde spelen: B.B. King, Bo Diddley, Stevie Ray Vaughan en Freddie King. Het resultaat is een onvervalste blues, waarmee hij in grote stadions staat over de hele wereld. In De Pul houdt Shephard het klein; een unieke ervaring.

Hoodoo Monks zal deze avond de support verzorgen.